A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833364.6015.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pompierii ieseni aniverseaza 180 de ani de la infiintarea primei unitati de pompieri militari din Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-05-2015, ora 12:44

Pompierii ieseni aniverseaza 180 de ani de la infiintarea primei unitati de pompieri militari din Romania

Articol de Cristian Amariei
In luna mai se implinesc 180 de ani de la infiintarea, la Iasi, a primei unitati militare de pompieri, sub denumirea „Roata de pojarnici pentru orasul Esi”, de catre domnitorul Mihail Grigore Sturdza.

Cu acest prilej, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Mihail Grigore Sturdza” al judetului Iasi organizeaza un ceremonial militar ce va avea loc miercuri, 6 mai 2015, ora 12.00, in municipiul Iasi, pe bulevardul Stefan cel Mare si o expozitie de documente si uniforme de la inceputurile infiintarii unitatii.

In cadrul ceremonialului va fi inmanat Drapelul de Lupta care a fost acordat inspectoratului prin Decretul Presedintelui Romaniei nr. 416 din 23 aprilie.

Drapelul de Lupta al unitatii este simbolul onoarei, vitejiei si gloriei militare. El reprezinta trecutul glorios de lupta al poporului roman pentru libertate nationala si traditiile de lupta ale unitatii, amintind fiecarui militar datoria sfanta de a servi cu credinta patria, de a apara cu orice pret unitatea, suveranitatea si independenta Romaniei.
     
Tag-uri: iasi, isu, aniversare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii