A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865837.3257.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii si inspectorii DSV organizeaza razii in pietele din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-04-2013, ora 12:42

Politistii si inspectorii DSV organizeaza razii in pietele din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 22 aprilie- 6 mai, politistii, impreuna cu reprezentanti ai Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor actioneaza pe raza judetului Iasi pentru asigurarea securitatii alimentare a populatiei.

De asemenea se au in vedere prevenirea si combaterea furturilor de animale, prevenirea si combaterea braconajului piscicol in perioada de prohibitie si asigurarea unui climat social si economic oportun pentru desfasurarea in bune conditii a Sarbatorilor Pascale pe raza judetului Iasi.

Politistii din cadrul S.I.F. participa alaturi de reprezentanti D.S.V.S.A. Iasi, la activitatile de control la obiectivele economice ce proceseaza carne/peste si la verificarea legalitatii activitatii comerciantilor de produse si subproduse de origine animala/peste.

Vom acorda sprijin specialistilor in activitatile de recoltare a probelor de carne/peste, de la unitatile comerciale de profil, in scopul prevenirii vanzarii de produse prin substituire de specie sau improprii consumului uman”, informeaza IPJ Iasi.

Se vor efectua actiuni in pietele, targurile si oboarele de pe raza intregului judet, pentru verificarea legalitatii comercializarii de animale, produse de origine animala, peste si subproduse de peste.

Vor fi organizate actiuni punctuale in traficul rutier, ocazie cu care se va urmari legalitatea transportului de animale si produse de origine animala, peste si subproduse de peste.

Foto: curierul-iasi.ro

     
Tag-uri: politie, DSV, piata, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii