A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815851.0045.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii locali continua campania de ridicare a autovehiculelor abandonate (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-07-2013, ora 16:08

Politistii locali continua campania de ridicare a autovehiculelor abandonate (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

In aceasta perioada, politistii locali din cadrul Serviciului Siguranta Circulatiei au intensificat activitatile pe linia identificarii si ridicarii autoturismelor abandonate, precum si cele expuse spre vanzare pe domeniul public al municipiului Iasi.

Astfel, in atentia politistilor locali, sunt peste 80 de autovehicule abandonate pe arterele de circulatie, intersectii ori in parcari, fapt ce ingreuneaza traficul rutier sau ocupa un loc de parcare. Acestea, in urma procedurilor legale, vor fi ridicate de pe domeniul public. In acest context, mentionam faptul ca de la inceputul anului au fost ridicate de pe domeniul public peste 30 de autoturisme abandonate.

De asemenea, potrivit H.C.L.M. Iasi nr. 365/2006, politistii locali au aplicat 59 de sanctiuni contraventionale cu valori cuprinse intre 2.000 si 2.500 pentru expunerea spre vanzare a autovehiculelor pe domeniul public. Precizam faptul ca persoanele care doresc sa-si instraineze autovehiculele o pot face doar prin intermediul targurilor auto, a showroom-urilor sau expunerea pe terenurile private.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii