ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-02-2013, ora 13:49

Politistii locali continua actiunile de eliberare a locurilor de parcare

Articol de Alexandra Stefanescu

In ultima saptamana, politistii locali din cadrul Serviciului Siguranta Circulatiei au intensificat activitatile pe linia identificarii si ridicarii autoturismelor abandonate precum si a celor expuse spre vanzare pe strazile din municipiul Iasi.

Cu aceasta ocazie, politistii locali au identificate 23 autoturime abandonate carora li s-au aplicat somatii de instiintare pentru a fie eliberate locurile de parcare. In caz ca proprietarii nu se vor conforma, in urma procedurilor legale, politistii locali vor dispune masura de a fi ridicate de pe domeniul public. S-a actionat in zonele cu trafic intens cum ar fi : bulevardul Primaverii, str. Libertatii, bulevardul Nicolae Iorga, str. Garii, str. Strapungere Silvestru si soseaua Arcu.

In acelasi context, in perioada de referinta, potrivit. H.C.L.M. Iasi nr.365/2006, politistii locali au dispus si ridicarea a 6 autovehicule expuse spre vanzare pe domeniul public in zona soseaua Nicolina. Precizam faptul ca persoanele care doresc sa-si instraineze autovehiculele o pot face doar prin intermediul targurilor auto, a showroom-urilor sau expunerea pe terenurile private”, a declarat Nicoleta Deciu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Foto: b365.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii