A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675500.1068.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii locali au continuat raziile in imobilele primariei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-07-2013, ora 18:10

Politistii locali au continuat raziile in imobilele primariei

Articol de Cristian Amariei

In aceasta dimineata, intre orele 07:00 si 08:30, politistii locali au continuat actiunile in imobilele primariei, in vederea identificarii persoanelor care locuiesc fara forme legale, precum si cele care nu respecta normele de curatenie si convietuire sociala.

Cu acest prilej, politistii locali au procedat la verificarea spatiilor de locuit, de la imobilul situat pe strada Pacurari nr. 29, ocazie cu care au fost legitimate 25 de persoane si aplicate 11 sanctiuni contraventionale in valoare de peste 3.600 lei. Dintre acestea, 6 amenzi cu valori cuprinse intre 570 si 1.150 lei, au fost conform H.C.L.M. Iasi nr. 172/2002, mod., cu privire la nerespectarea normelor de curatenie si ocuparea fara forme legale a spatiilor cu destinatia de locuinta din fondul locativ de stat sau din patrimoniul Consiliului Local. De asemenea, in urma verificarilor documentelor s-a constatat faptul ca 5 persoane au actele de identitate expirate, fapt pentru care fost sanctionate contraventional cu amenzi cuprinse intre 40 si 80 lei, conform O.G. 97/2005, privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani, fiind somate ca in cel mai scurt timp sa intre in legalitate. Avand in vedere aspectele constatate, actiunile la imobilele sociale vor continua periodic la toate cladirile administrate de catre Directia de Administrare a Patrimoniului Public si Privat”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii