A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664696.3861.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii, jandarmii si pompierii au reluat cautarea tanarului disparut
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-01-2013, ora 13:06

Politistii, jandarmii si pompierii au reluat cautarea tanarului disparut

Articol de Madalina Irimia

La Iasi a fost reluata cautarea tanarului disparut. Mai multe echipe mixte, formate din cadre ale Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, I.S.U. si ale Jandarmeriei au pornit inca de dimineata in cautarea barbatului.

Marti-noapte, dupa o interventie dificila in care au strabatut 70 de kilometri in 7 ore, pompierii, jandarmii si politistii tot nu au reusit sa ajunga la el si au fost nevoiti sa abandoneze cautarile.

Barbatul in varsta de 25 de ani, din localitatea Dagata, a plecat alaturi de doi consateni sa ajute un sofer ramas inzapezit cu masina la doi kilometri de sat. Dupa ce au scos barbatul si copilul din masina, salvatorii s-au intors spre sat. Din cauza viscolului puternic, acestia au decis sa mearga in sir indian. Potrivit prietenilor, tanarul a ramas in urma, pe drum indepartandu-se tot mai mult din cauza visculului puternic. La un moment dat, el nu a mai fost vazut de consateni. Acestia s-au intors din drum pentru a-l cauta, insa fara niciun rezultat. Temandu-se pentru propriile vieti, acestia au plecat spre sat si au anuntat rudele si autoritatile. In cautarea tanarului au pornit ieri 15 politisti, 15 jandarmi si 20 de angajati ai ISU. Sansele ca barbatul sa fie gasit in viata sunt foarte mici intrucat la fiecare ora de expunere la ger temperatura corporala scade cu 1 grad.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii