A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727583668.483.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii ieseni, pe urmele vitezomanilor. Cu ce viteza a fost prins un sofer
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-05-2014, ora 12:02

Politistii ieseni, pe urmele vitezomanilor. Cu ce viteza a fost prins un sofer

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 1 mai, efectivele de politie rutiera din cadrul Biroului Drumuri Nationale si Europene, in cooperare cu politisti de ordine publica si frontiera, au organizat si executat actiuni punctuale, in sistem integrat, pe linia depistarii si sanctionarii conducatorilor auto, care conduc autovehicule sub influenta bauturilor alcoolice sau a celor care nu respecta regimul legal de viteza.

Au fost vizate drumurile nationale si europene de pe raza judetului, fiind controlate aproximativ 100 de autovehicule.

Politistii au aplicat 73 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 22.325 lei, 47 de sanctiuni fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteza si au fost retinute 10 permise de conducere.

“A fost depistat soferul unui auto, J. Danut, de 26 ani, din municipiul Iasi, care conducea pe D.E. 583, in localitatea Letcani, cu viteza de 133 km/h, control radar, limita legala instituita in localitate fiind de 50 km/h. Totodata, fata de conducatorul auto s-a retinut efectuarea unei depasiri neregulamentare, prin incalcarea marcajului longitudinal continuu. Tanarul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1305 lei si s-a dispus retinerea permisului de conducere in vederea suspendarii pentru o perioada de 90 zile. Actiunile continua in aceasta perioada, pentru prevenirea accidentelor rutiere si sanctionarea participantilor la trafic care incalca legislatia rutiera”, anunta IPJ Iasi.

Foto: monitorulcj.ro

     
Tag-uri: viteza, radar, politie, Iasi, sofer
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii