A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865111.5605.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii ieseni, pe urmele vitezomanilor. Cu ce viteza a fost prins un sofer
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-04-2014, ora 16:25

Politistii ieseni, pe urmele vitezomanilor. Cu ce viteza a fost prins un sofer

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 21 aprilie, politistii din cadrul Serviciului Rutier au actionat pe drumurile nationale din zona de competenta, pentru prevenirea accidentelor rutiere si depistarea conducatorilor auto care nu respecta viteza de deplasare.

In cadrul actiunii au fost aplicate 75 de sanctiuni contraventionale , in valoare de 25.995 lei, 61 dintre sanctiuni fiind aplicate soferilor care au incalcat regimul legal de viteza. Totodata, politistii au retinut in vederea suspendari 11 permise de conducere.

A fost depistat soferul unui auto A. R., de 44 ani, din Iasi, care conducea un autoturism pe DN 28 (E583), dinspre Targu Frumos, catre Iasi, fiind inregistrat de aparatul radar cu viteza de 137 km/h., intr-o zona limitata la 70 km/h. Barbatul a fost sanctionat contraventional cu 9 puncte amenda, iar ca masura complementara i-a fost retinut permisul de conducere in vederea suspendarii”, anunta IPJ Iasi.

Foto: cugetliber.ro

     
Tag-uri: viteza, politie, soferi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii