A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755620.7787.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii ieseni, mobilizati pentru concertul din fata Palatului Culturii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-10-2013, ora 09:03

Politistii ieseni, mobilizati pentru concertul din fata Palatului Culturii

Articol de Madalina Irimia

Politistii din cadrul Serviciului de Ordine Publica, Serviciului Rutier, Serviciului de Investigatii Criminale, Sectiei 3 Politie, vor actiona pe timpul desfasurarii concertului de pe esplanada Palatului Culturii, pentru a preintampina orice acte de tulburare a ordinii si linistii publice, a furturilor, talhariilor.

Patrularile politistilor pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice vor fi intensificate, mai ales in zonele aglomerate.

Politistii Serviciului Rutier vor actiona pe traseele municipiului, in locurile cu risc rutier ridicat, cu preponderenta in a doua parte a zilei si pe timpul noptii, pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente, in special a vitezei excesive si a conducerii sub influenta bauturilor alcoolice .

Politistii din cadrul Sectiei 3 Politie vor intensifica activitatile de prevenire si combatere a furturilor de si din posete/buzunare , a talhariilor, a infractiunilor comise cu violenta in zona de desfasurare a concertului.

     
Tag-uri: politisti, concert, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii