A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674958.8606.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii ieseni, in control la comerciantii de articole pirotehnice
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-12-2015, ora 10:55

Politistii ieseni, in control la comerciantii de articole pirotehnice

Articol de Cristian Amariei
Politistii ieseni au efectuat 6 controale la persoane fizice autorizate sau in curs de autorizare pentru verificarea legalitatii efectuarii operatiunilor cu articole pirotehnice. Au fost confiscate 214 articole pirotehnice.

La data de 8 decembrie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi si Substante Periculoase au desfasurat o actiune pe raza municipiului Iasi, in cadrul planului "FOC DE ARTIFICII 2015-2016" pentru verificarea legalitatii efectuarii operatiunilor cu articole pirotehnice de catre persoanele juridice autorizate sau in curs de autorizare.

Astfel, au fost efectuate 6 controale la persoane juridice autorizate sau in curs de autorizare care efectueaza operatiuni cu articole pirotehnice.

In urma controalelor efectuate au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale in cuantum de 4000 de lei si s-a dispus confiscarea unui numar de 214 articole pirotehnice din clasa I.

De asemenea, au fost efectuate controale pe aceasta linie la trei centre comerciale din Iasi, iar in urma deficientelor constatate in baza Legii nr. 126/1995 si a normelor metodologice de aplicare din H.G. nr. 536/2002, s-a dispus respingerea autorizarii acestor persoane juridice pentru detinere si comercializare de articole pirotehnice din clasa I.

Spre exemplu, au fost sanctionati reprezentantii unei societati comerciale, cu amenda pentru comercializarea de articole pirotehnice fara a fi autorizati in acest sens.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii