ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-04-2015, ora 11:54

Politistii ieseni, in actiune pentru verificarea taximetristilor. S-au dat amenzi de peste 22.000 de lei

Articol de Cristian Amariei
Pe 21 aprilie, politistii rutieri, impreuna cu cei de la transporturi au actionat in zona aeroportului din Iasi si statiilor CFR Iasi, pentru prevenirea si combaterea activitatilor ilegale de transport persoane in regim taxi.

Astfel, cele 33 de forte participante au legitimat 162 de persoane si au controlat 147 de autoturisme. Au fost aplicate 140 sanctiuni contraventionale.

Valoarea sanctiunilor aplicate este de 22.470 lei. Au fost retrase 8 certificate de inmatriculare si retinut 1 permis de conducere.

Potrivit IPJ Iasi, „D. Neculai, de 55 ani din comuna Prisacani, judetul Iasi, in timp ce desfasura activitati de transport persoane in regim taxi cu un autoturism pe raza municipiului Iasi, nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului electric. Acesta a fost sanctionat contraventional, conform OUG 195/2002, cu amenda in valoare de 390 lei, fiindu-i retinut permisul de conducere in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioada de 30 zile.”

Foto: rrnews.ro
     
Tag-uri: iasi, politie, control, taxi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii