A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833522.7716.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii ieseni, in actiune pentru depistarea vitezomanilor. S-au dat amenzi de mii de lei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-01-2015, ora 11:31

Politistii ieseni, in actiune pentru depistarea vitezomanilor. S-au dat amenzi de mii de lei

Articol de Cristian Amariei
In perioada 10-11 ianuarie, politistii Biroului Rutier au actionat pe raza municipiului Iasi, pentru prevenirea si combaterea accidentelor rutiere generate de viteza excesiva. La actiune au participat 14 politisti rutieri, care au folosit radarele din dotare.

Au fost aplicate 91 sanctiuni contraventionale, dintre care 45 pentru depasirea regimului legal de viteza, 4 pentru depasiri neregulamentare, 1 pentru alcool si 41 pentru alte abateri rutiere.

Valoarea sanctiunilor aplicate este de 21.895 lei. Au fost ridicate in vederea suspendarii 6 permise de conducere. Au fost constatate 2 infractiuni.

T. Sebastian, de 29 de ani, din mun. Iasi, a condus un autoturism pe soseaua Nicolina, in localitatea Iasi, cu viteza de 76 km/h, control radar pe un sector de drum limitat la 50 km/h. De asemenea, acesta nu purta centura de siguranta. Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda de 390 lei si i s-au aplicat 5 puncte de penalizare, conform O.U.G. 195/2002 Republicata.”

Un alt tanar, C. Elvis, de 23 de ani, din Iasi, a fost prins de politisti in timp ce conducea pe strada Han Tatar, din Iasi, avand o alcoolemie de 0,12 mg/l alcool pur in aerul expirat. De asemenea, acesta nu avea asupra sa documentele personale. A fost sanctionat contraventional cu suma de 1562,5 lei si i s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce auto pentru o perioada de 90 de zile.

Foto: presalocala.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii