A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833459.3448.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii ieseni continua actiunile preventive pe timpul vacantei de vara
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-08-2013, ora 17:02

Politistii ieseni continua actiunile preventive pe timpul vacantei de vara

Articol de Cristian Amariei

Astazi, 22.08.2013, intre orele 11:00-13:30, politisti din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii au organizat si desfasurat doua activitati informativ-preventive dupa cum urmeaza:

- in colaborare cu Palatului Copiilor Iasi a fost organizata o intalnire cu elevii cercului de desen. In discutiile purtate cu acestia au fost prezentate aspecte legate de siguranta personala, dar si situatii in care adolescentii pot deveni victime ale infractiunilor. Au participat 11 elevi si un cadru didactic.

- Campanie stradala in zona centrala a municipiului Iasi, respectiv parcul din zona Guliver – Saulescu. Politistii de prevenire au discutat cu cei prezenti in aceasta locatie (copii, adulti, pensionari) carora le-au fost oferite sfaturi legate de prevenirea unor infractiuni de sezon, dar nu numai. Discutiile s-au axat pe prevenirea talhariilor, a furturilor din locuinte si a inselaciunilor comise prin intermediul telefonului mobil. Cu aceasta ocazie au fost distribuite si pliante cu recomandari pe linia prevenirii furturilor din locuinte prin imprietenire / ademenire.

Pe parcursul discutiilor, politistii au structurat sfaturile cu caracter preventiv in functie de varsta si gradul de intelegere al persoanelor intalnite.

     
Tag-uri: politie, Iasi, vacanta, elevi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii