A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719988204.072.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii ieseni au inceput BLOCADA 2
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-08-2014, ora 09:44

Politistii ieseni au inceput BLOCADA 2

Articol de Ana-Maria Onofrei

In perioada 5- 31 august, din dispozitia sefului Politiei Romane, pe raza judetului Iasi, precum si pe raza de competenta a Sectiei Regionale de Politie Transporturi Iasi, politistii intensifica actiunile, in sistem integrat, pentru prevenirea faptelor ilegale si impunerea legii.

La nivelul judetului Iasi, s-au organizat actiuni preventiv-reactive, in zonele cu risc criminogen, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta civica si crearii cadrului operational necesar diminuarii fenomenului infractional.

In aceste zile, au actionat pe raza intregului judet aproximativ 400 de politisti, care au organizat 38 de actiuni, 2 perchezitii domiciliare si 23 de filtre rutiere.

Politistii au constatat 16 infractiuni, dintre care 8 in flagrant. Din totalul infractiunilor, 3 sunt la regimul circulatiei si una la regimul armelor si munitiilor si 12 alte genuri de infractiuni.

Pentru comiterea acestor fapte sunt cercetate mai multe persoane, fata de 6 dintre acestea fiind luata masura retinerii, iar fata de 2 cea a arestarii preventive.

Totodata, politistii au depistat 2 persoane urmarite in temeiul legii, fata de care s-au pus in aplicare mandatele de executare a unor pedepse privative de libertate.

Pentru abaterile la normele contraventionale constatate, politistii au aplicat 543 de sanctiuni, in valoare totala 149.390 lei. Dintre acestea, 95 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea si linistea publica.

Cele mai multe sanctiuni, 346, au fost aplicate de politisti pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 91 dintre acestea fiind pentru viteza excesiva.

Politistii au retinut 6 de permise de conducere si au retras 12 de certificate de inmatriculare.

     
Tag-uri: iasi, politie, blocada
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii