ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-02-2015, ora 10:03

Politistii ieseni au identificat hotii si au recuperat bunurile sustrase din doua societati comerciale

Articol de Madalina Irimia
In dimineata zilei de 9 februarie, politistii din comuna Mogosesti Siret au fost sesizati cu privire la faptul ca in noaptea de 8/9 februarie niste persoane necunoscute au sustras din doua baruri din localitate diverse produse (bauturi alcoolice, tigari, gume de mestecat, aparate de barbierit) in valoare de circa 850 lei.

La fata locului politistii au stabilit ca infractorii au patruns in cele doua baruri prin fortarea unei usi din lemn, respectiv a unui geam, ambele neasigurate cu gratii metalice.

Potrivit IPJ Iasi, investigatiile efectuate au condus la identificarea prezumtivilor autori ai furturilor, respectiv doi tineri din comunele Mogosesti Iasi si Halaucesti, la domiciliul unuia dintre acestia fiind gasita o parte din bunurile sutrase. Cei doi se sustrag cercetarilor, activitatile continuand pentru depistarea acestora. In cauza politistii au intocmit dosar penal pentru furt calificat.

Intrucat cele doua societati comerciale nu erau asigurate corespunzator prevederilor Legii 333/2003 cu sistem de alarmare, gratii metalice la usi si geamuri, politistii i-au sanctionat pe administratorii acestora cu amenda in valoare de 2000 lei fiecare.

Foto: adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii