A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719982817.1641.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii ieseni au dat 37 de amenzi intr-o singura zi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-06-2012, ora 14:34

Politistii ieseni au dat 37 de amenzi intr-o singura zi

Articol de Cristian Amariei

Miercuri 13 iunie, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi – Serviciul Rutier au aplicate 37 de amenzi dintre care 13 pentru nerespectarea regimului legal de viteza , 2 pentru neacordarea de prioritate pietoni, 8 pentru nepurtarea centurii de siguranta, 6 pentru utilizarea telefonului mobil in timpul sofatului si 8 pentru incalcarea altor reguli de circulatie.

Totodata, au fost retinute 2 permise de conducere in vederea suspendarii, valoarea sanctiunilor aplicate fiind de 3640 lei.

Un barbat de 39 de ani, din Municipiul Iasi, conducea un autovehicul pe bld. Socola, neacordand prioritate de trecere la persoanele aflate in traversarea regulamentara a strazii pe trecerea din dreptul Casei Sindicatelor. Conducatorul auto nu purta centura de siguranta si vorbea la telefonul mobil fara a utiliza dispozitivul "maini libere". In cauza s-a luat masura sanctionarii contraventionale si a fost retinut permisul de conducere, in vederea suspendarii”, informeaza IPJ Iasi.

     
Tag-uri: amenzi, politie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii