A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665119.3554.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii ieseni au actionat pentru prevenirea furturilor din genti si buzunare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-03-2015, ora 17:29

Politistii ieseni au actionat pentru prevenirea furturilor din genti si buzunare

Articol de Madalina Irimia
In perioada 02-06.03.2015, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, au actionat pe linia prevenirii si combaterii infractiunilor de furturi din genti si buzunare, comise in mijloacele de transport in comun si in statiile mijloacelor de transort. Au fost legitimate si conduse la sediul politiei pt. verificari 9 persoane, fiind retinuta o persoana.

„In urma cercetarilor efectuate si a probatoriului administrat, s-a dispus continuarea urmaririi penale fata de D. Dragos, banuit de savarsirea a doua infractiuni de furt calificat, de telefon mobil si bani, in lunile februarie si martie, in dauna a doua femei, de 60 si 25 ani, care calatoreau cu mijloace de transport in comun. Prejudiciului cauzat in valoare de 900 lei a fost recuperat in toalitate si restituit persoanelor vatamate. D. Dragos a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 ore si introdus in Arestul I.P.J. Iasi.”, informeaza IPJ Iasi.

Tot in cadrul acestor actiuni a fost identificat banuitul de comiterea unui furt la data de 4 martie, cand i-ar fi sustras persoanei vatamate L. Diana, un telefon mobil in valoare de 1400 lei, in timp ce aceasta se afla in statia de tramvai. Astfel, S. I., de 17 ani, a fost condus la sediul politiei, iar cercetarile continua cu acesta in stare de libertate, la finalizarea lor, dosarul urmand a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propuneri legale.

Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

Foto: metropotam.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii