A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866048.7153.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii din Iasi vor fi alaturi de copii cu ocazia zilei internationale a copilului- 1 iunie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-05-2013, ora 11:01

Politistii din Iasi vor fi alaturi de copii cu ocazia zilei internationale a copilului- 1 iunie

Articol de Alexandra Stefanescu

Ziua de 1 IUNIE - Ziua Internationala a Copilului este un prilej in plus pentru politisti sa fie alaturi de copii si sa ii atraga in activitati educative adecvate varstei lor. Binenteles ca toate actiunile destinate celor mici au componente legate de siguranta personala.

Politistii ieseni au conceput pentru cei mici o gama diversificata de activitati, care au loc atat in mediul scolar, cat si la locurile de joaca, promovand astfel mesaje preventive adaptate varstei lor pe teme precum: regulile de circulatie pe drumurile publice, modul de relationare cu cei din jur, in special cu persoanele straine, consecintele comportamentelor neadecvate in scoala si pe strada, siguranta pe internet.

Scopul acestor activitati este de a furniza copiilor informatii corecte si obiective care sa contribuie la o dezvoltare armonioasa si sa creeze un bagaj de cunostinte suficient pentru a reactiona in diferite situatii, astfel incat siguranta celor mici sa nu fie afectata.

Activitati organizate:

- in data de 29 mai, , cand politistii de prevenire si rutieri in colaborare cu Asociatia Salvati Copiii s-au deplasat cu Scoala Mobila in cartierul D. Cantemir (zona adiacenta Scolii Generale Ion Neculce). Copiii au fost captivati de secretele Scolii Mobile”, implicandu-se in jocuri de creativitate, artistice si de comunicare. Totodata autoturismul din dotarea Serviciului Rutier a reprezentat un punct de atractie, politistii explicand copiilor cum sa traverseze strada si unde sa se joace in siguranta.

- in ziua de 30 mai Gradinita nr. 22 Iasi a fost gazda politistilor de prevenire, unde copiii din grupa mica, imbracati in veste reflectorizante, “au dat o mana de ajutor politistului”, aratand ca ei cunosc culorile semaforului si stiu pe unde sa traverseze. Cei mici au primit in dar de la politisti sfaturi pretioase care sa ii tina departe de pericole si raufacatori.

- prezenta politistilor s-a facut simtita si in cadrul unor actiuni organizate de parteneri deja consacrati. Astfel, in zilele de 28 si 29 mai, politistii au fost prezenti in incinta Iulius Mall, la evenimentul “Piticul de ciocolata” unde au discutat cu cei mici, in principal copii de gradinita si din ciclul primar.

     
Tag-uri: copii, politie, 1 iunie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii