A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661825.3775.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii de frontiera ieseni au descoperit 6.880 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-01-2013, ora 18:06

Politistii de frontiera ieseni au descoperit 6.880 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au descoperit ascunse in locasuri special amenajate in autoturismul unui galatean 6.880 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

In ziua de 28 ianuarie, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi, au oprit in trafic, pentru control pe comunicatia DE 583, pe raza localitatii Vanatori, un autovehicul marca Volkswagen Sharan, inmatriculat in judetul Galati, condus de cetateanul roman Vitalie B., in varsta de 36 de ani.

La control efectuat asupra autoturismului politistii de frontiera au descoperit ascunse sub compartimentul motor, sub filtru de polen si portbagaj intr-un locas special amenajat 6.880 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

Autoturismul si persoana au fost conduse la sediul D.R.A.O.V. Iasi, unde lucratorii vamali au luat masura retinerii tigaretelor si a autoturismului in vederea confiscarii si l-au sanctionat contraventional pe barbat cu amenda in valoare de 5.000 lei. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii arii infractionale”, a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Iasi, Denis Lazar.

     
Tag-uri: tigari, contrabanda, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii