A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819355.4939.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii au verificat scolile din judetul Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-09-2014, ora 12:43

Politistii au verificat scolile din judetul Iasi

Articol de Madalina Irimia

La data de 24 septembrie, in intervalui orar 07:30 - 14:00, in baza planului de actiune privind cresterea gradului de siguranta a elevilor, a personalului didactic si prevenirea delincventei juvenile in incinta si in zonele adiacente unitatilor de invatamant, politistii din cadrul Politiei orasului Tg.Frumos au actionat in zona unitatilor scolare de pe raza orasului unde au asigurat un climat de siguranta publica.

Astfel, au fost avute in vedere 4 zone de actiune: Liceul Ion Neculce, Liceul Tehnologic Petru Rares, Scoala Gimnaziala Garabet Ibraileanu, Scoala Gimnaziala Ion Creanga.

Au fost supravegheate principalele cai de acces catre unitatile de invatamant, a fost verificat modul in care se asigura paza unitatilor scolare si accesul in incinta unitatilor de invatamant si au avut loc 4 intalniri cu conducerea unitatilor de invatamant vizate. Au fost depistati 6 elevi absentand nemotivat de la orele de curs. Au fost aplicate 3 sanctiuni contraventionale.

Actiunile desfasurate de politisti in zona unitatilor de invatamant au ca scop descurajarea actelor de absenteism si mentinerea unui climat de siguranta pentru elevi.

Foto: editie.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii