A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664963.1738.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii au impartit iesenilor materiale de informare pentru prevenirea furturilor din locuinte
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-07-2013, ora 14:14

Politistii au impartit iesenilor materiale de informare pentru prevenirea furturilor din locuinte

Articol de Madalina Irimia

Pe data de 22 iulie, intre orele 12.00-13.00, in cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuinte “NU-TI SCAPA CASA DIN OCHI!” , politistii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii au organizat si desfasurat actiuni de informare in blocurile din zona Piata Voievozilor, B-dul Alexandru cel Bun, de pe str. Piata Voievozilor si magazinele de la parterul blocurilor.

Scopul acestei activitati a fost de informare a cetatenilor cu privire la modalitatile de prevenire a furturilor din locuinte. Politistii au vorbit cu acestia despre principalele masuri de prevenire ale unor astfel de infractiuni, despre cum trebuie sa procedeze sa nu devina victime.

Totodata, s-a discutat cu acestia si despre unele situatii in care cetatenii au ajuns victimele infractiunilor de talharie prin smulgere. Le-au fost prezentate principalele masuri de prevenire ale unor astfel de infractiuni: sa evite deplasarile prin locuri izolate cum ar fi ganguri, sa nu se afiseze ostentativ cu obiecte de valoare si sa nu accepte sa insoteasca persoane necunoscute.

Pe parcursul discutiilor cu locatarii, politistii le-au adus la cunostinta si despre inselaciunile prin metoda “accidentul”, respectiv ce trebuie sa faca daca sunt apelati telefonic de persoane necunoscute, care isi atribuie diverse calitati si solicita sume importante de bani.

In cadrul acestei activitati am avut in vedere zonele populate cu persoane in varsta, pentru a observa modul in care acestia reactioneaza atunci cand persoane necunoscute suna la usa sau interfon folosind diferite calitati, cum ar fi in acest caz politisti in civil.

Politistii s-au legitimat si au oferit cetatenilor peste 300 materiale de informare pe linia prevenirii furturilor din locuinte.

     
Tag-uri: politie, campanie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii