ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-08-2014, ora 13:16

Politistii au controlat barurile si discotecile din judetul Iasi

Articol de Ana-Maria Onofrei

In noaptea de 16 spre 17 august, intre orele 22:00-03:00, politisti ai Politiei Municipiul Pascani si Sectiei nr.6 Politie Rurala Pascani au actionat pe raza de competenta pentru prevenirea infractionalitatii stradale, a faptelor cu violenta ce se pot comite in zona barurilor si a discotecilor, prinderea persoanelor urmarite in temeiul legii, prevenirea evenimentelor rutiere, cat si pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica.

In doar cateva ore, politistii au verificat 8 agenti economici, 7 cluburi si discoteci, 29 de autovehicule si au legitimat 35 de persoane. Au fost testati cu aparatul alcooltest 7 conducatori auto.

Potrivit IPJ Iasi, „In urma unei sesizari i s-a intocmit dosar penal lui D. Costel, de 33 ani, din comuna Lespezi, judetul Iasi, care pe fondul unui conflict spontan l-a lovit cu o furca peste corp pe consateanul sau Lucan Petrica, de 53 ani. Agresorul este cercetat in stare de libertate sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente. S. Iulian, de 26 ani, din Pascani, judetul Iasi, fiind sub influenta bauturilor alcoolice a provocat scandal, tulburand ordinea si linistea publica pe strada Garii. A fost sanctionat conform Legii 61/1991, cu amenda in valoare de 500 lei.

Oamenii legii au aplicat 10 sanctiuni, in valoare totala de 3700 de lei.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii