A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664354.2549.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politia din Iasi bate la usi pentru verificarea arestatilor la domiciliu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-06-2014, ora 10:55

Politia din Iasi bate la usi pentru verificarea arestatilor la domiciliu

Articol de Cristian Amariei

In timp ce in alte tari europene verificarea persoanelor arestate la domiciliu se face prin supraveghere GPS, in Romania sistemul GPS este inlocuit de politisti. La nivelul judetului Iasi, 12 persoane se afla in arest la domiciliu.

Pe toate aceste persoane, politistii de la cea mai apropiata sectie sau post de politie trebuie sa le supravegheze. Acestia pot sa-i faca vizite suspectului, la orice ora din zi sau din noapte sau, daca suspectul are permisiunea sa mearga la serviciu, pot sa apara, inopinat, la locul lui de munca.

Pe data de 17 iunie, intre orele 18:30 - 22:30, politistii din cadrul Biroului Supravegheri Judiciare al I.P.J. Iasi au efectuat verificari la domiciliile celor 12 ieseni.

In urma controalelor efectuate la adresele persoanelor fata de care a fost luata masura arestului la domiciliu, nu au fost constatate incalcari ale obligatiilor stabilite de organele judiciare”, anunta IPJ Iasi.

Foto: cotidianul.ro

     
Tag-uri: politie, Iasi, arest, domiciliu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii