ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-04-2014, ora 11:36

Politia Rutiera, pe urmele vitezomanilor. Cu ce viteza a fost prins un sofer in localitate

Articol de Alexandra Stefanescu

In intervalul 4 - 6 aprilie, efectivele de politie rutiera din cadrul Biroului Drumuri Nationale si Europene si ale structurilor de profil, in colaborare cu politisti de frontiera, au organizat actiuni pe raza intregului judet pentru combaterea accidentelor rutiere, pe linia depistarii si sanctionarii conducatorilor de autovehicule care nu acorda prioritate de trecere pietonilor care au acest drept sau care nu respecta regimul legal de viteza.

In cadrul actiunii au fost aplicate 706 sanctiuni contraventionale in valoare de 97.695 lei si au fost retinute 36 de permise de conducere.

A fost depistat soferul unui auto, M. Nicolae, de 39 ani, din orasul Targu Frumos, in timp ce conducea un auto pe D.E. 583, in afara localitatii Sarca, cu viteza de 109 km/h, control radar (limita legala fiind instituita prin indicator rutier la 50 km/h). Persoana a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 765 lei si s-a dispus retinerea permisului de conducere in vederea suspendarii pentru o perioada de 90 zile”, anunta IPJ Iasi.

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii