A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865096.0187.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politia Rutiera actioneaza pe sectoare de drum cu risc ridicat de inzapezire
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-01-2013, ora 11:48

Politia Rutiera actioneaza pe sectoare de drum cu risc ridicat de inzapezire

Articol de Alexandra Stefanescu

Pentru preintampinarea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, tinand cont de conditiile meteo - rutiere din ultimele ore, politia ieseana recomanda conducatorilor auto sa nu porneasca la drum fara sa verifice starea traseului pe care urmeaza sa il parcurga, sa-si echipeze autovehiculul pentru circulatia in conditii de iarna si sa respecte semnificatia indicatoarelor si indrumarile agentilor de circulatie.

Politia ieseana a luat masuri suplimentare ca urmare a ninsorilor din judetul Iasi. In acest moment, avem mobilizati politisti rutieri, pe arterele rutiere principale din judet, respectiv pe DE 583, DN 24(zona Bucium) , 28 A Pascani- Targu Frumos, Pascani- Motca, DN2, care actioneaza pentru asigurarea fluentei traficului rutier si preintampinarea eventualelor inzapeziri.

Totodata la nivelul drumurilor judetene si comunale , politistii de la posturile de politie actioneaza impreuna cu reprezentantii autoritatilor locale pe mai multe sectoare de drum care prezinta risc de inzapezire.

Politistii monitorizeaza traficul rutier, fiind prezenti acolo unde situatia o impune, in vederea prevenirii evenimentelor grave.

Politia ieseana, prin intermediul Politiei Rutiere, recomanda conducatorilor auto sa adopte o maniera prudenta de conducere, fara bruscarea comenzilor vehiculelor, sa efectueze fiecare manevra doar dupa o temeinica asigurare si sa evite efectuarea depasirilor care, in conditiile unui carosabil acoperit cu zapada si trafic rutier aglomerat, se dovedesc extrem de periculoase.

foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: politie, drum, zapada, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii