A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819215.2477.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ploile se raresc, iar temperaturile ajung la valori normale pentru aceasta perioada. Maxime termice de pana la 17 grade
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-10-2015, ora 10:02

Ploile se raresc, iar temperaturile ajung la valori normale pentru aceasta perioada. Maxime termice de pana la 17 grade

Articol de Madalina Irimia
Miercuri, 21 octombrie, vor mai veni cateva ploi in nord, in centru si la munte, iar la inceputul zilei si in sud-est. Maximele termice se vor situa intre 9 si 17 grade.

In Dobrogea si Baragan, norii vor fi numerosi si va mai picura, din loc in loc in orele diminetii. Vantul se va inteti la malul marii, iar temperaturile, in scadere fata de marti, vor ajunge la valori normale pentru acest moment al anului.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei vremea se imbuneaza; norii se risipesc, iar sansele de ploaie scad considerabil. Vantul va avea unele intensificari, iar temperaturile, putin mai scazute decat marti, se vor opri la 15...16 grade.

Vremea se indreapta si in jumatatea nordica a Moldovei. Nu este exclus sa mai cada cativa stropi de ploaie, dar vor fi numeroase perioade cu soare. Vantul isi va face simtita prezenta si aici si vom avea maxime, in crestere usoara fata de ziua trecuta, cuprinse intre 12 si 16 grade.

In nordul Transilvaniei si in Maramures atmosfera va fi cam mohorata si va mai ploua slab, pe suprafete restranse. Maximele se vor opri la 11...12 grade- valori mai scazute decat in mod obisnuit la aceasta data.

In vestul tarii gasim vreme destul de frumoasa. Mai apar ceva innorari, dar nu sunt anuntate ploi. Vantul va sufla cel mult

moderat si va fi in continuare mai rece decat ar trebui sa fie in acest moment al anului.
Norii se mai aduna din cand in cand si in centrul Romaniei, pe unde mai pot sa cada cativa stropi de ploaie. La munte vantul va sufla ceva mai tare, iar in zona crestelor, trecator vor fi precipitatii mixte. Cel mai rece va fi in depresiuni, unde se vor inregistra cel mult 9 grade.

Sud-vestul tarii va avea o zi insorita, fara precipitatii. Vantul va agita atmosfera in zona Olteniei, iar regimul termic va fi unul potrivit penru data din calendar, cu maxime in jur de 16 grade.

In tinuturile sudice asteptam vreme mult mai buna decat in ultimele ore. Se arata soarele, iar conditiile de ploaie sunt extrem de reduse. Temperaturile ajung la 16...17 grade Celsius.

In Bucuresti mai apar unele innorari pe parcursul zilei, dar nu mai sunt semne de ploaie. Vantul se opreste la moderat; maxima prognozata este de 16 grade, iar joi dimineata termometrele vor indica in jur de 7 grade.

Tendinta presiunii atmosferice este de crestere usoara.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii