ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-01-2013, ora 08:19

Ploaie si polei la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Vremea se incalzeste, joi, astfel ca ninsorile sunt inlocuite, in cea mai mare parte a tarii, cu ploi, din aceasta cauza dimineata fiind create conditii pentru aparitia poleiului. Meteorologii au si emis, de altfel, un cod galben de polei valabil pentru 11 judete.

Temperaturile vor fi mai ridicate decat in mod normal pentru aceasta perioada, maximele urmand a se situa intre 4 si 12 grade Celsius, in timp ce minimele vor avea valori intre -6 si 4 grade.

Vor fi 6 grade la Iasi si Bacau si doar 5 grade Celsius la Suceava.

Joi dimineata, meteorologii au emis mai multe avertizari de cod galben de polei, valabile pentru 11 judete din sudul, estul si nord-estul tarii. Astfel, se vor semnala depuneri de polei, intre orele 6:30 si 9:30, local in judetele Neamt, Bacau, Vrancea, Vaslui si Galati, inclusiv drumurile nationale si judetene aferente; intre orele 7:20 si 10:20, in judetele Braila, Buzau, Ialomita si Calarasi, inclusiv drumurile europene si nationale aferente, precum si intre orele 8:15 si 9:30, local in judetele Iasi si Botosani.

Vineri, temperaturile raman peste cele normale pentru sfarsitul lunii ianuarie - inceputul lunii februarie, iar ploile se restrang usor, in nordul, nord-vestul si nord-estul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade Celsius, iar cele minime intre -5 si 4 grade. In Bucuresti va aparea soarele si mercurul din termometre va urca pana la 10 grade.

Sursa: ziare.com

Foto: romanialibera.ro

     
Tag-uri: ploaie, polei, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii