A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829109.4179.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pietoni scandalagii, sanctionati de politistii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-06-2015, ora 09:10

Pietoni scandalagii, sanctionati de politistii ieseni

Articol de Cristian Amariei
In cursul zilei de 23 iunie, politistii rutieri in timp ce actionau pentru prevenirea evenimentelor rutiere, fiind in patrulare cu autospeciala de politie pe Bulevardul Socola din Iasi, au depistat doi barbati care se deplasau pe trecerea de pietoni fiind surprinsi pe axul drumului de culoarea rosie a semaforului electric, moment in care conducatorul unui autoturism a atentionat cele doua persoane sa se grabeasca.

Pietonii au adresat injurii soferului. Politistii au intervenit de indata, solicitandu-le celor doi pietoni care se aflau sub influenta alcoolului, sa se legitimeze si intrucat au refuzat, manifestandu-se violent atat prin limbaj cat si prin comportament, s-a luat masura conducerii acestora la sediul Serviciului Rutier Iasi.

S-a procedat la identificarea si sanctionarea contraventionala a celor doi barbati de 32, respectiv 33 ani, cu amenda in cuantum de 2.500 lei fiecare.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii