ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-04-2015, ora 10:02

Pietonalul Stefan cel Mare va gazdui Targul de Pasti pana pe 14 aprilie

Articol de Madalina Irimia
Atmosfera Sarbatorilor de Pasti a cucerit centrul Iasului. Iepurasi, cosuri cu flori si oua colorate de mari dimensiuni sunt atractiile acestei perioade, spre bucuria, mai ales, a celor mici.

De la inceputul acestei saptamani, pietonalul Stefan cel Mare a fost impodobit cu decoratiuni specifice sarbatorilor pascale, multi ieseni dorind sa se imortalizeze in fotografii in decorul plin de iepurasi si oua decorate cu imagini ale Iasului.

Trecatorii se pot opri, de asemenea la Targul de Pasticare este, pe pietonal, in plina desfasurare. Au fost montate 23 de casute de lemn, unde comerciantii ii asteapta pe ieseni si turisti cu produse alimentare traditionale, cadouri cu specific pascal, obiecte de artizanat si hand made.

Vremea nefavorabila din aceasta saptamana a fost un impediment pentru vizitatorii targului si de aceea municipalitatea a decis prelungirea perioadei comerciale pe pietonal. Casutele comercinatilor vor fi deschise astfel si pe parcursul acestui week-end si in zilele de sarbatoare, pana pe 14 aprilie.
     
Tag-uri: iasi, targ, paste
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii