A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661825.954.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pietonalul „Stefan cel Mare” decorat cu pergole, instalatii si arbori infloriti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-04-2013, ora 14:43

Pietonalul „Stefan cel Mare” decorat cu pergole, instalatii si arbori infloriti

Articol de Madalina Irimia

Primaria Municipiului Iasi pregateste pietonalul „Stefan cel Mare” pentru Sarbatorile Pascale. Pe langa instalatiile electrice montate pe stalpi, precum si organizarea unui targ de produse traditionale si artizanat, in fata Catedralei Mitropolitane pana in fata Scolii „Gh. Asachi” vor fi amplasate 4 pergole.

De asemenea, SC Servicii Publice SA a demarat ornarea pietonalului cu arbori infloriti pentru aceasta perioada. Este vorba de puieti montati in ghivece in pepiniera proprie, urmand ca in zilele acestea sa fie amplasate specii precum cires ornamental, artar, tuia, ibiscus.

Pe pietonal va mai fi amenajat un ansamblu care va constitui punctul de atractie principal.

Vrem ca din acest an pietonalul Stefan cel Mare sa devina unul din punctele de atractie ale Iasului, o artera de referinta pentru ieseni. Noua sa menire presupune o multitudine de functionalitati, de la amenajarea de targuri specifice la organizarea de manifestari culturale, un loc de promenada si o alternativa reala de a petrece timpul liber in preajma cladirilor simbol ale capitalei Moldovei. Primul pas este cel pe care il facem acum, prin organizarea pe pietonal a manifestarile specifice Sarbatorilor Pascale. In urmatoarele zile, vom detalia si celelalte surprize pregatite pentru ieseni si moldoveni”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii