A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728242694.5552.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Petru Movila (PDL): Demisia lui Emil Boc este “un gest normal si democratic”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
07-02-2012, ora 08:40

Petru Movila (PDL): Demisia lui Emil Boc este “un gest normal si democratic”

Articol de Alexandra Stefanescu

Deputatul PDL Petru Movila considera demisia colegului sau de partid Emil Boc drept “un gest normal si democratic” pus in practica intr-un moment critic.

Important acum este ca actuala coalitie de guvernare sa numeasca, in cel mai scurt timp, un om politic care sa-si asume responsabilitatea guvernarii si sa stabilizeze situatia din tara. Cine il va urma pe Emil Boc va trebui sa elimine nesiguranta si ambiguitatile pe care cei din opozitie le-ar putea induce spre folosul propriei imagini si le-ar putea specula in interes personal”, a precizat deputatul Petru Movila.

Asa cum a declarat si Emil Boc, deputatul Movila spune aceasta demisie a fost necesara pentru detensionarea crizei sociale si politice. “Dar poate cel mai important, aceasta demisie a fost pentru pastrarea stabilitatii economice, obtinuta cu greu in acesti ani de criza in timp ce Emil Boc a condus Guvernul. Masurile luate au fost cele mai grele din ultimele decenii, dar au venit in momente critice si intr-o perioada in care intr-adevar a fost nevoie de ele. Prin demisia de astazi, Emil Boc isi incheie misiunea asumata, de a mentine Romania - din punct de vedere economic - intr-un echilibru solid, platit, din pacate, cu imaginea si capitalul sau politic”, sustine deputatul PDL.

Pe plan personal, insa, deputatul Petru Movila spune ca si-ar dori sa ii vada pe cei din PSD si PNL cum ar salva ei tara intr-un astfel de moment. “Se bat cu pumnul in piept de prea mult timp, afirmind cu tarie ca daca erau ei la guvernare, evolutia tarii era alta si ca nu se ajungea pina aici. Dupa razboi, multi viteji se arata, spune o vorba. Intr-un astfel de moment ar avea ocazia sa aleaga pe cel mai bun dintre toti cei buni din PSD si PNL, ca sa-l puna premier. Iar mai apoi sa vedem cum ar reusi ei sa scoata Romania din situatia actuala de criza. S-au laudat de prea multe ori pe acest subiect si au explicat, vag ce-i drept, ca au solutiile potrivite pentru iesirea din toate crizele posibile: sociala, politica, economica. As vrea sa-i vad daca sint macar daca sint in stare sa organizeze intr-un timp scurt alegerile anticipate pe care le tot reclama de doi ani incoace”, a mai spus deputatul Petru Movila.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii