ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-01-2014, ora 13:11

Petrecaretii ieseni, trasi pe dreapta. 13 soferi au fost prinsi bauti la volan, unii au ramas pietoni

Articol de Alexandra Stefanescu

In noaptea de 6 spre 7 ianuarie, efectivele Biroului Rutier Iasi, in colaborare cu politisti de ordine public a au actionat intre orele 22:00 – 06:00 pentru depistarea conducatorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma actiunii au fost aplicate 13 sanctiuni contraventionale in valoare de 4505 lei. De asemenea au fost retinute si 5 permise de conducere.

A fost oprit pentru control A. Alexandru, de 33 ani, din municipiul Iasi, in timp ce conducea un auto pe bld. D. Mangeron. Intrucat emana halena alcoolica, a fost testat, rezultand o alcoolemie de 0,2 mg/l alcool pur in aerul expirat. Soferul a fost sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 765 lei si s-a retinut permisul de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 90 de zile”, anunta IPJ Iasi.

Politistii rutieri atrag atentia cu privire la riscurile la care se expun conducand autoturisme pe drumurile publice fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

Foto: alba24.ro

     
Tag-uri: soferi, alcool, amenzi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii