A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720188291.9183.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 900 de politisti ieseni vor fi la datorie in minivacanta de 1 Mai
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-05-2014, ora 08:00

Peste 900 de politisti ieseni vor fi la datorie in minivacanta de 1 Mai

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 1 - 4 mai peste 900 de politisti ieseni vor actiona pentru pentru mentinerea ordinii si linistii publice, a sigurantei rutiere, precum si pe linia prevenirii faptelor comise cu violenta in mediul stradal.

Din totalul politistilor care vor actiona zilnic, 591 sunt politisti de ordine publica, 180 politisti de la rutiera si 128 de la celelalte structuri, respectiv: politia transporturi, investigatii criminale, investigarea fraudelor, arme, explozivi si substante periculoase, precum si lucratori de interventie rapida. De asemenea, va fi constituit a o grupa de rezerva, pregatita sa intervina daca situatia o impune.

Pentru siguranta publica a cetatenilor, in aceasta perioada politistii vor fi prezenti, in zonele cu potential criminogen, respectiv cele de agrement, proximitatea barurilor si discotecilor si in alte locuri de petrecere a timpului liber, cu echipaje special constituite, in vederea evitarii oricaror evenimente nedorite.

Vor fi amplificate activitatile de colaborare si cooperare cu celelalte institutii (I.J.J. Iasi, Politia Locala, Politia de Frontiera, structuri de informatii), actionandu-se in patrule mixte.

Se va realiza o prezenta activa a politistilor rutieri, pe principalele artere de circulatie, cu accent in zonele cunoscute cu risc rutier si in intervalul orar cu valori ridicate de trafic.

In aceasta perioada, politistii ieseni vor fi la datorie, in slujba comunitatii, pentru asigurarea unui climat de ordine, liniste si siguranta publica, astfel incat toti cetatenii sa isi petreaca minivacanta de 1 mai in siguranta.

POLITIA IESEANA recomanda cetatenilor care opteaza pentru alegerea unui pachet de servicii turistice de pe internet verificarea temeinica a ofertei respective (existenta unitatii de cazare in zona respectiva, hotel, pensiune etc., autenticitatea agentiei de turism care ofera respectivele destinatii turistice), intrucat „ofertele tentante” nu sunt intotdeauna si reale.

Foto: desteptarea.ro

     
Tag-uri: politie, 1 Mai, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii