A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720181228.6468.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 80 de sportivi se vor confrunta la Campionatul National de Juniori Sabie, de la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
11-09-2014, ora 08:02

Peste 80 de sportivi se vor confrunta la Campionatul National de Juniori Sabie, de la Iasi

Articol de Ana-Maria Onofrei
Campionatul National de Juniori Sabie se va desfasura in perioada 11 – 14 septembrie 2014, la Sala Sporturilor Iasi si la Palas. Competitia sportiva reuneste juniorii iscusiti la sabie, reprezentanti ai cluburilor CSM Iasi, CSS Iasi, CS Dinamo, CSA Steaua, CSM Unirea Slobozia, CSTA Bucuresti si Riposta Bucuresti.

Peste 80 de sportivi vor veni la Iasi, confruntarile avand ca miza titlul de campion national. Cei prezenti vor vedea ce presupune practicarea acestei discipline sportive si vor putea interactiona cu tinerii care fac performanta in competitiile de sabie.

Sesiunile de calificari vor avea loc de vineri pana duminica, la Sala Sporturilor. La Palas se vor desfasura trei dintre finalele competitiei. Joi, de la ora 17.00, in parcul Palas, este programata finala individual masculin sabie, vineri, de la ora 12.00, este randul echipelor masculine sa se dueleze in finala, iar duminica, de la ora 12.00, are loc ultima finala, cea pe echipe feminin.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii