A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829314.0683.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 50 de ieseni au fost amendati pentru ca au folosit locurile de joaca pentru copii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-07-2013, ora 13:04

Peste 50 de ieseni au fost amendati pentru ca au folosit locurile de joaca pentru copii

Articol de Cristian Amariei

Avand in vedere faptul ca in perioada de vara parcurile de joaca pentru copii sunt tot mai populate, politistii locali actioneaza zilnic pentru asigurarea unui climat de siguranta publica si prevenirea distrugerii echipamentelor de joaca.

Cu aceasta ocazie, pe parcursul lunii iunie, politistii locali au actionat pentru identificarea persoanelor si a grupurilor de tineri care nu respecta reugulamentul de fuctionare afisat pe panourile informative situate la intrarile din parcuri. Cu aceasta ocazie, in perioada de referinta, politistii au aplicat 55 de sanctiuni contraventionale cu valori cuprinse intre 150 si 1.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor H.C.L.M. Iasi nr. 338/2006, cu privire la regulamentul de organizare si functionare a spatiilor de joaca pentru copii.

Cele mai multe abateri au fost constatate pentru utilizarea echipamentelor de joaca fara a fi respectata limita de varsta, fapt ce duce la degradarea echipamentelor de joaca. In atentia politistilor locali au fost si grupurile de tineri care se formeaza in aceste locatii cu scopul de a consuma bauturi alcoolice, ulterior tulburand linistea publica si distrugand mobilierul special amenajat. Contraventii au fost constatate si pentru nerespectarea normelor de curatenie si intrarea in spatiul de joaca cu animale de companie sau biciclete.

Foto: arq.ro

     
Tag-uri: parc, copii, amenzi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii