A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719986118.4179.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 50 de elevi prinsi in barurile de langa scoli
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-01-2013, ora 16:32

Peste 50 de elevi prinsi in barurile de langa scoli

Articol de Diana Dumitriu

Avand in vedere inceperea unui nou semestru scolar, politistii locali au demarat noi actiuni preventive in zona unitatilor de invatamant pentru asigurarea unui climat de siguranta publica in randul elevilor.

Cu aceasta ocazie, astazi, intre orele 09:30 – 11:30, politistii locali au actionat in zona scolara Bularga avand ca obiectiv identificarea elevilor care lipsesc nemotivat de la orele de curs sau perturba buna desfasurarea a activitatilor scolare precum si persoanele care patrund fara drept in incinta scolilor.

In acest sens, lucratorii institutiei noastre au procedat la legitimarea a peste 50 de elevi, care desi trebuiau sa fie prezenti la scoala, acestia au fost gasiti pe strazi sau baruri. Tinerii in cauza au fost condusi la scolile pe care le frecventeaza si prezentati conducerii institutiilor pentru a dispune masurile ce se impun in aceste cazuri.

De asemenea, 5 elevi care perturbau orele de curs au fost sanctionati contraventional cu amenzi cuprinse intre 50 si 200 lei, conform H.C.J. Iasi, nr. 21/2003, privind intensificarea activitatilor specifice pentru cresterea sigurantei civice in zona unitatilor de invatamant.

In acelasi context, politistii locali au procedat la verificarea si instruirea agentilor de paza cu privire la respectarea prevederilor Legii nr. 333/2003, referitoare la paza obiectivelor si a bunurilor,

Foto: dcnews.ro

     
Tag-uri: elevi, consum, alcool, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii