A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720182215.2841.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 5.000 de pachete de tigari, descoperite in autoturismul unui iesean
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-09-2014, ora 12:43

Peste 5.000 de pachete de tigari, descoperite in autoturismul unui iesean

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au intocmit dosar penal pe numele unui barbat, sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, dupa ce au descoperit, in autoturismul pe care acesta il conducea, 112.500 tigarete de provenienta R. Moldova.

Pe data de 22 septembrie, politistii de frontiera din cadrul SPF Iasi au declansat o actiune pentru a combate contrabanda cu tutun.

In cadrul actiunii, lucratorii nostri au oprit in trafic pentru control, in municipiul Iasi, un autotursim marca Opel Astra, condus de cetateanul roman M. B., in varsta de 39 ani, domiciliat pe raza judetului Iasi, despre care existau informatii ca are preocupari in sfera infractionala a traficului cu tigarete de contrabanda.”, a declarat purtatorul de cuvant al ITPF Iasi, subcomisar de politie Denis Lazar.

In urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport au fost descoperite in portbagajul si pe bancheta din spate, invelite cu o patura, noua colete ambalate in folie neagra. Coletele contineau cantitatea de 112.500 tigarete marca Plugarul, de provenienta R. Moldova, pentru care barbatul nu a putut prezenta niciun document.

Barbatul este cercetat acum sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Intreaga cantitate de tigari in valoare de 24.766 lei a fost ridicata in vederea confiscarii, iar cercetarile continua in vederea stabilirii intregii arii infractionale si pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii