ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-09-2015, ora 08:03

Peste 45 de universitati si institutii de invatamant din 12 tari isi prezinta ofertele de studiu la Iasi

Articol de Cristian Amariei
Tinerii interesati sa aplice la universitati din strainatate, dar si din Romania, au ocazia sa consulte marti, 6 octombrie, oferta academica de la 45 de universitati si institutii de invatamant, pentru a descoperi care se muleaza cel mai bine pe interesele si pasiunile lor.

In total, oferta include peste 3000 de programe de studiu la nivel licenta, masterat, MBA si doctorat la universitati si institutii de invatamant din Anglia, Germania, Olanda, Danemarca, Spania, Austria, Franta, Belgia, Elvetia, Italia, Norvegia, dar si din Romania. Dintre cele 45 de institutii care vor avea stand la targul The Romanian International University Fair (RIUF), 19 sunt din Marea Britanie.

Pe langa gama variata de universitati prezente, la RIUF, participantii pot interactiona cu organizatiile orientate catre programele de dezvoltare personala, profesionala si orientare in cariera sau care ofera cursuri de limbi straine. Mai mult, pe intreg parcursul targului international de universitati participantii pot beneficia de consiliere educationala gratuita.

Cei care se vor inregistra online la targul international de universitati RIUF completand formularul online vor primi dupa eveniment o oferta personalizata de studii.

Targul RIUF se afla la cea de-a 11-a editie, iar anul acesta va fi organizat la Palas Congress Hall.

Sursa: digi24.ro
     
Tag-uri: iasi, oferte, universitati
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii