A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866153.0612.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 4.000 kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE) au fost colectate in Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-04-2014, ora 16:21

Peste 4.000 kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE) au fost colectate in Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 24-29 martie, in Municipiul Iasi a avut loc o ampla actiune de colectare a deseurilor electrice din campania ”Locul deseurilor nu este in preajma ta!”, initiata de Asociatia RoRec si autoritatile locale.

Cetatenii din Municipiul Iasi au inteles importanta colectarii si reciclarii deseurilor electrice si electronice (DEEE) si s-au implicat in actiunea de colectare din perioada 24-29 martie 2014. Voluntarii din cadrul Ligii Studentilor Chemis a Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi Iasi, Ligii Studentilor Geografie-Geologie si a Ligii Studentilor Biologie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza s-au implicat in aceasta actiune, promovand mesajul colectarii selective a DEEE. La finalul actiunii, peste 4.000 kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE) au fost colectate de la peste 100 deponenti, inregistrandu-se aproximativ 150 de solicitari de preluare gratuita de la domiciliu sau sediu de firma a deseurilor electrice.

Evenimentul a avut loc cu ocazia Earth Hour 2014.

De la becuri si baterii, pana la aparate electrice vechi sau uzate, toate aceste deseuri electrice si electronice (DEEE), aruncate la intamplare, polueaza foarte mult mediul inconjurator! De aceea ele trebuie colectate selectiv si date spre reciclare. Speram ca adultii sa inteleaga ca exemplul pe care il dau copiilor si nepotilor lor in ceea ce priveste colectarea DEEE este la fel de important ca orice altceva ii invata.”, a declarat un voluntar al Asociatiei RoRec, implicat in activitatea de colectare selectiva a deseurilor electrice.

Sambata seara, pe 29 martie, a avut loc tragerea la sorti a marelui premiu oferit de organizatori, o super bicicleta. Castigatorul acesteia este Dumitrescu Andrei din Iasi.

Si Patrula de Reciclare (www.patruladereciclare.ro) de la Colegiul Agricol si de Industrie Alimentara „Vasile Adamachi” a organizat un mars pe 28 martie, la care au participat peste 600 de elevi, invitandu-i pe ieseni la colectarea selectiva a DEEE.

De ce si cum trebuie sa colectam deseurile de echipamente electrice si electronice ca sa traim intr-o lume curata si mai putin poluata? Aflati pe www.rorec.ro si pe facebook.com/AsociatiaRoRec sau sunand la TelVerde 0800 444 800, zilnic, intre 9-17.

Foto: cotidianul.ro

     
Tag-uri: deseuri, colectare, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  20.06.2017 13:05

wh0cd2684522 cialis 20mg synthroid advair diskus online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii