A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833390.9092.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 31.000 tigarete de contrabanda descoperite la P.T.F. Sculeni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-06-2013, ora 14:09

Peste 31.000 tigarete de contrabanda descoperite la P.T.F. Sculeni

Articol de Cristian Amariei

Echipa comuna de control formata din politisti de frontiera din cadrul P.T.F. Sculeni si inspectori vamali a descoperit 31.880 tigarete de provenienta R. Moldova, ascunse si nedeclarate, pe care un cetatean din Republica Moldova a incercat sa le introduca ilegal in Romania.

La sfarsitul saptamanii, s-a prezentat la controlul de frontiera, in P.T.F. Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul din Republica Moldova, Gaghic C., in varsta de 44 de ani, conducand un autoturism marca Chevrolet, inmatriculat in Romania.

La controlul de frontiera echipa de control formata din inspectori vamali si politisti de frontiera a descoperit, ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, intr-un locas special amenajat in pragurilor autoturismului, cantitatea de 4.460 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

Existand suspiciuni cu privire la faptul ca barbatul mai transporta si alte tigarete, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit, in urma caruia a fost descoperita, ascunsa si nedeclarata, in aripile spate ale autoturismului, in bancheta spate si intr-un locas special amenajat in portbagaj, cantitatea de 27.420 tigarete, diferite marci cu timbru de acciza Republica Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii intregii cantitati de tigari, in valoare de 14.410 lei, si a autoturismului, in valoare de 31.646 lei, in vederea confiscarii si sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 10.000 lei.

Foto: politik.md

     
Tag-uri: contrabanda, tigari, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii