ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-02-2014, ora 11:27

Peste 300 de posturi noi pentru IT-istii din IASI

Articol de Alexandra Stefanescu

Compania de solutii privind forta de munca ManpowerGroup recruteaza dezvoltatori, programatori si analisti pentru un centru de competenta IT pe care il va deschide la Iasi una din primele 5 banci europene

Specialistii in IT, atat seniori, cat si juniori, au din martie posibilitatea de a se angaja intr-un nou centru de competente IT dedicat aplicatiilor bancare, pe care il va deschide la Iasi una din primele cinci banci europene. Un centru similar se va inaugura in paralel si la Bucuresti, recrutarea pentru ambele proiecte fiind gestionata de ManpowerGroup.

Proiectul de recrutare vizeaza atragerea a peste 700 de dezvoltatori, analisti tehnici, analisti de business si programatori (din care circa 300 in Iasi) pe parcursul a 4 ani, primele 100 de posturi trebuind ocupate in decursul anului 2014. Compania de recrutare cauta atat candidati cu de la 1 pana la 3 ani experienta, cat si profesionisti cu experienta intre 5 si 7 ani.

Posturile necesita, in general, cunostinte de programare si administrare mainframe, dezvoltare Java si inclinatie spre lucrul cu aplicatii open source.

Existenta unui proiect de asemenea amploare confirma ca Iasiul a devenit pe parcursul ultimilor doi-trei ani un catalist al talentului in domeniul IT, angajatorii gasind aici nu doar competentele de care au nevoie ci si nivelul de pregatire si expertiza pentru a dezvolta in regiune unitati de business noi, esentiale pentru succesul afacerii proprii.” a declarat Valentin Petrof, directorul general al ManpowerGroup Romania.

Foto: business24.ro

     
Tag-uri: joburi, IT, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii