A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662280.925.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 300 de persoane sunt asteptate astazi la Marsul “O Singura Voce pentru Dizabilitate”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-03-2013, ora 08:00

Peste 300 de persoane sunt asteptate astazi la Marsul “O Singura Voce pentru Dizabilitate”

Articol de Madalina Irimia

Peste 300 de persoane sunt asteptate astazi la Marsul “O Singura Voce pentru Dizabilitate” organizat de Fundatia Star of Hope Romania, membru al Coalitiei cu acelasi nume.

Marsul “O Singura Voce pentru Dizabilitate”din 21 martie 2013 este un eveniment neconventional prin care parintii copiilor cu dizabilitati si sustinatorii cauzei vor milita pentru drepturile copiilor cu dizabilitati.

Marsul incepe la ora 15.00 in fata Primariei Iasi si se incheie la Palas Mall la ora 16.30. Traseul marsului: Primarie-Palat-Palas Mall.

Simultan cu evenimentele din Bucuresti din data de 21 martie 2013, membrii Coalitiei “O Singura Voce pentru Dizabilitate” vor organiza evenimente publice similare in urmatoarele orase:

- Contanta

- Campina,

- Petrosani

- Baia Mare

- Iasi

- Vaslui

- Cluj – Gilau- Floresti

Coalitia O SINGURA VOCE PENTRU DIZABILITATE este o initiativa a Centrului European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati (CEDCD) si, pana in prezent, s-au raliat acestui demers 42 de organizatii nonguvernamentale din 18 judete ale tarii, precum si un numar impresionant de parinti ai copiilor cu dizabilitati.

Prin intermediul acestei campanii Coalitia OSVD isi propune sa colecteze 100.000 de semnaturi pentru sustinerea proiectului de lege privind drepturile copiilor cu dizabilitati. Mai multe detalii despre Mandatul si Platforma Coalitiei, precum si despre modalitatea in care fiecare cetatean roman poate sustine prin vot aceasta initiativa, puteti afla pe website-ul oficial al Coalitiei OSVD: www.osvd.ro.

     
Tag-uri: mars, copii, dizabilitati, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii