A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833034.1578.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 190 de politisti implicati intr-o actiune de amploare pe raza judetului Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-07-2015, ora 10:34

Peste 190 de politisti implicati intr-o actiune de amploare pe raza judetului Iasi

Articol de Cristian Amariei
Peste 190 de politisti au actionat pe raza intregului judet, pentru prevenirea faptelor antisociale si pentru mentinerea ordinii si linistii publice. Pentru cresterea gradului de siguranta publica si prevenirea comiterii de fapte antisociale, la data de 10 iulie, au fost desfasurate actiuni cu efective marite, pe raza judetului Iasi.

Astfel, peste 190 de politisti de ordine publica, investigatii criminale, investigarea criminalitatii economice, rutieri si politisti specializati in cercetarea infractiunilor la regimul armelor, au fost angrenati in activitati.

In cadrulactiunilor, politistii au efectuat 89 de controale in piete agroalimentare, localuri publice, targuri. De asemenea, a fost verificata activitatea a 127 de societati comerciale, fiind vizata combaterea evaziunii fiscale, a comertului ilicit cu cereale, legume si fructe, a contrabandei cu produse accizabile, precum si a ilegalitatilor privind respectarea drepturilor de autor si a celor conexe.

Activitatileau vizat totodata si prevenirea infractionalitatii stradale, prevenirea faptelor care tulbura ordinea si linistea publica, a faptelor comise cu violenta in zona localurilor publice.

Deasemenea, politistii rutieri au fost prezenti pe principalele artere de circulatie pentru fluidizarea circulatiei, precum si pentru prevenirea si sanctionarea abaterilor rutiere, avand in vedere principale cauze generatoare a accidentelor rutiere grave.
in urmaactiunilor au fost intocmite 9 dosare penale si au fost aplicate 228 sanctiuni contraventionale, in valoare de 75572 lei.

Pe 12 iulie, a fost depistat L. Daniel de 23 ani, din comuna Fintinele, judetul Iasi in timp ce conducea pe raza localitatii un tractor neinmatriculat si fara a avea permis de conducere. A fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de „punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat” si „conducerea unui vehicul fara permis de conducere”.

Politistii l-au mai depistat pe B.Catalin, de 30 ani, din Iasi, care a fost stabilit ca prezumtiv autor al furtului comis la data de 7 martie 2015 in dauna partii vatamate D.P., cand profitand de neglijenta acestuia i-a sustras mai multe bunuri personale, in valoare de 400 lei.

U. Mihai, de 72 ani, din Iasi, pensionar a fost acuzat ca fiind autorul unui furt comis in ziua de 12 iunie 2015, in dauna unei femei de 70 de ani, din comuna Tomesti, judetul Iasi, careia i-a sustras suma de 400 lei din fata bancomatului, suma ce nu a fost ridicata de persoana vatamata.
     
Tag-uri: iasi, politie, actiune
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii