A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662287.9992.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 160 de politisti ieseni, mobilizati sa asigure ordinea publica la bacalaureat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-06-2014, ora 11:07

Peste 160 de politisti ieseni, mobilizati sa asigure ordinea publica la bacalaureat

Articol de Cristian Amariei

160 de politisti actioneaza suplimentar, fata de dispozitivul curent angrenat pentru asigurarea ordinii si linistii publice, pe timpul desfasurarii Examenului National de Bacalaureat, sesiunea I -2014.

Politia ieseana asigura masuri specifice in perioada desfasurarii Examenului National de Bacalaureat 2014, respectiv in intervalul 10.06 – 11.07.2014.

Pentru prevenirea evenimentelor negative si asigurarea desfasurarii in conditii de liniste si siguranta a examenelor, pe langa dispozitivul curent, zilnic, vor actiona 160 de politisti.

Din totalul efectivelor suplimentare care vor asigura masurile specifice in zona unitatilor de invatamant, a centrelor de examen si a centrelor de corectare, 83 de politisti sunt de ordine publica, 21 sunt politisti de la rutiera, iar 56 sunt politisti de la celelalte structuri.

Echipajele din teren vor actiona pentru a depista si lua masurile legale fata de persoanele care, prin comportamentul sau activitatile pe care le desfasoara, afecteaza climatul de siguranta publica. In acest sens, unitatile unde au loc examenele sau sunt organizate centre de corectare sunt incluse in itinerariile de patrulare.

De asemenea, politistii rutieri vor actiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum si a ambuteiajelor.

Foto: romaniatv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii