ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-11-2013, ora 14:49

Peste 140 de taximetristi din Iasi, sanctionati dupa razii in gari si aeroport

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 7 noiembrie, politistii din cadrul Serviciului Rutier, in colaborare cu politistii din cadrul Serviciului Regional Politie Transporturi, au actionat pe raza judetului Iasi, pe linia verificarii legalitatii transportului de persoane in regim taxi , precum si pentru reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere produse pe fondul neindeplinirii conditiilor legale pentru transportul de persoane, neacordarii prioritatii pietonilor sau altor vehicule, vitezei excesive sau defectiunilor tehnice ale autovehiculelor taxi.

Astfel, peste 30 de politisti au efectuat verificari la nivelul tuturor oraselor si municipiilor din judetul Iasi si au vizat, cu prioritate, controlul autovehiculelor din zona aeroportului Iasi si in zona garilor/autogarilor din judet fiind controlate 186 de taximetre .

In total au fost aplicate un numar de 146 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 20.000 lei, fiind retinute 5 certificate de inmatriculare.

A fost oprit pentru control conducatorul unui auto echipat taxi, S. Danut, de 31 ani, din Pascani, in timp ce conducea pe o strada din mun. Pascani, fara a purta centura de siguranta. In urma verificarilor a rezultat ca barbatul nu detinea atestat profesional, iar autoturismul avea mai multe urme de avarii. Acesta a fost sanctionat contraventional conform OUG195/2002”, anunta IPJ Iasi.

     
Tag-uri: amenzi, taxi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii