A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720176377.6182.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 12.000 de tigari descoperite de politistii de frontiera braileni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-10-2014, ora 14:52

Peste 12.000 de tigari descoperite de politistii de frontiera braileni

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii de frontiera braileni au descoperit, in urma unei actiuni, aproximativ 12.500 de tigarete de contrabanda in autocamionul condus de catre un cetatean cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova.

La sfarsitul saptamanii trecute, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila / ITPF Iasi, au organizat o actiune specifica pe linia combaterii contrabandei cu tigari pe timpul careia au efectuat un control asupra unui autotren inmatriculat in R.Moldova, ce stationa in zona trecerii bac Braila.

In urma controlului efectuat asupra autotrenului, au fost descoperite in cabina capului tractor 12.480 tigarete de diferite marci cu timbru de acciza R.Moldova. Cu privire la cele constatate soferul autocamionului, cetateanul D.V. a declarat ca a primit tigaretele in municipiul Galati de la un cetatean din R. Moldova si trebuia sa le transporte, contra sumei de 100 USD, pana in municipiul Braila unde urma sa le predea unei alte persoane.”, au declarat reprezentantii ITPF Iasi.

Tigarile in valoare de 5.616 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar pe numele barbatului, politistii de frontiera au intocmit lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de „colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia.”

Foto: renasterea.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii