A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719646715.2109.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 11.100 de tigarete confiscate in luna februarie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-03-2013, ora 16:09

Peste 11.100 de tigarete confiscate in luna februarie

Articol de Cristian Amariei

In luna februarie, la nivelul Politiei Locale au fost organizate actiuni pentru identificarea si sanctionarea personelor care desfasoara activitati de comert ilicit cu tigarete.

In acest sens, politistii locali au actionat cu precadere in pietele agroalimentare si zonele adiacente acestora unde sunt prezente persoane care agaseaza trecatorii oferindu-le spre vanzare tigarete de contrabanda.

Politistii locali au identificat si sanctionat contraventional 74 de persoane, cu amenzi cuprinse intre 1.000 si 1.500 lei, conform Legii nr. 12/1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite. De asemenea, ca masura complementara, lucratorii institutiei noastre au dispus ridicarea in vederea confiscarii a 11.120 de tigarete, precum si suma de 460 lei, provenita din comertul ilicit. Mentionam faptul ca politistii locali vor organiza si in perioada urmatoare astfel de actiuni, in urma carora tigaretele provenite din Republica Moldova vor fi ridicate in vederea confiscarii, iar persoanele in cauza vor fi sanctionate contraventional conform actului normativ mentionat ”, a declarat Nicoleta Deciu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Foto: b365.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii