A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631296.4227.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 100.000 lei pentru copiii cu dizabilitati din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-06-2014, ora 17:54

Peste 100.000 lei pentru copiii cu dizabilitati din Iasi

Articol de Madalina Irimia

Peste 300 de invitati au fost prezenti vineri, 30 mai, la cea de-a III-a editie a evenimentului Balul de La Castel. Peste 100.000 lei au fost donati in cadrul evenimentului pentru sustinerea programelor de recuperare pentru copii cu dizabilitati realizate de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany.

In cadrul evenimentului au fost scoase la licitatie mai multe obiecte valoroase: tablouri, vinuri de colectie si piese de vestimentatie.

10 tablouri apartinand unor pictori de renume: Silvia Radu, Constantin Radinschi, Nagy Oszkar, Ioan Papazoglu, Istvan Prihoda, Camelia Mitea, Popovici, Petru Diaconu dar si unor artisti promitatori ai zilelor noastre: Iulian Bordianu, Victoria Ceban si Alexandru David au fost licitate cu sume impresionante, cel mai scump obiect fiind tabloul “Peisaj case din perioada interbelica” adjudecat cu suma de 10.100 de lei de un om de afaceri iesean. Tot in cadrul licitatiei invitatii au putut opta pentru plimbari cu limuzine de epoca, sedinte foto, cursuri de dans, vinuri de colectie, rochii si posete special create pentru eveniment. Suma totala obtinuta in urma lictatiei este de 57.200 lei.

Suma totala stransa in urma evenimentului Balul de La Castel este de 100.000 lei (bani ce reprezinta contributia participantilor prin cumpararea invitatiilor, suma obtinuta in urma licitatiei caritabile, dar si sponsorizarile in bani din partea partenerilor evenimentului. Intreaga suma va fi investita in sustinerea si dezvoltarea serviciilor de recuperare pentru copii cu dizabilitati asistati de Fundatia Bethany.

     
Tag-uri: bani, copii, dizabilitati, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii