A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720182303.8749.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 10.000 de tigarete de contrabanda descoperite in rezervorul unui microbuz
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-09-2014, ora 16:01

Peste 10.000 de tigarete de contrabanda descoperite in rezervorul unui microbuz

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea impreuna cu lucratorii vamali au descoperit peste 10.000 de tigarete ascunse in rezervorul de combustibil al unui microbuz condus de un barbat cu cetatenie romana si R. Moldova.

In data de 2 septembrie, in jurul orei 16.30 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Igor V. in varsta de 26 de ani, cu cetatenie romana si R. Moldova, care conducea un microbuz marca Mercedes.

Potrivit ITPF Iasi, „In baza analizei de risc, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport. In urma controlului efectuat, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate, 10.200 de tigarete marcile Winston Blue si Ritm Clasic, cu timbru de acciza R. Moldova.

Conform prevederilor legale politistiii au confiscat tigaretele in valoare de 2.247 lei, iar conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii