A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834539.0496.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 1.600 de participanti la Congresul National de Farmacie de la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-09-2014, ora 12:10

Peste 1.600 de participanti la Congresul National de Farmacie de la Iasi

Articol de Cristian Amariei
Peste 1.600 de specialisti din tara si strainatate s-au intalnit la Iasi pentru a lua parte la lucrarile celei de-a 15-a editii a Congresului National de Farmacie, eveniment organizat o data la 4 ani.

Monica Hancianu, presedintele comitetului de organizare a manifestarii, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca pentru specialistii din domeniul farmaceutic manifestarea reprezinta o oportunitate de prezentare a contributiilor stiintifice originale si de promovare a interdisciplinaritatii si a schimbului de idei.

Ne trebuie o cultura a calitatii. Trebuie sa ne aliniem standardelor de calitate impuse pe plan mondial”, a spus prof.univ.dr. Constantin Mircioiu, presedintele CNFR 2014.

In cele patru zile ale evenimentului, participantii au posibilitatea sa participe la simpozioane si conferinte ce dezbat probleme privind “viziunile si inovatiile in practica farmaceutica”, sa evidentieze eforturile de realizare a noi medicamente, de noi forme farmaceutice. Totodata, se vor purta discutii privind abordarea de noi solutii terapeutice pentru a putea fi cat mai eficiente si sustenabile intr-o societate in continua evolutie, in care fiecare persoana doreste sa-si pastreze un standard cat mai ridicat al sanatatii.

Sursa: financiarul.ro
Foto: ziaruldeiasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  27.06.2017 16:33

wh0cd536264 ciprofloxacin online generic advair Buy Amoxicillin

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii